Stäng
Vi har tak

för slott & koja!

---

Allt för länge har utseendet på traditionella solpaneler fått stå i vägen för många hus­ägares vilja att använda taket till att producera grön el. Vi kan med stor glädje säga att den tiden är förbi. Aldrig mer behöver du låta design kompromissa med funktion.
 Lindab SolarRoof kombinerar våra svensktillverkade plåttak i skandinavisk stil med mycket effektiva och byggnadsintegrerade solpaneler. Resultatet är ett designtak som producerar grön el och drar blickar till sig.

Lindabs takavvattningssystem finns i en mängd olika kulörer, som går att blanda och matcha hur man vill. Välj en kulör som kompletterar husets nyans eller en som blir en spännande accent. Varför inte mörkröda stuprör till en vitrappad fasad?
Eller exklusiv kopparmetallic till en grå stenvägg. Eller tegelröda hängrännor och antikvita stuprör som matchar färgen på både taket och träpanelen. Med takavvattning från Lindab är allt möjligt. Du får ett kvalitetssystem som är hållbart, flexi­belt och lätt att montera.
Det är utvecklat av proffs för proffs. När proffsen väljer takavvattning väljer de Lindab i första hand. Och det gör de framför allt för livslängden. De vet att Lindabs takavvattningssystem pryder sin plats år efter år utan att vare sig rosta eller läcka.

 

Komplett tak som skänker trygghet