Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar
Fixa Projektet arkiv
Rustad för golvläggning
Rustad för golvläggning
Golvläggare är skickliga yrkesmän som ofta måste arbeta stående på knä och utföra repetitiva rörelser. Det kan vara fysiskt krävande och för att kunna utföra arbetet effektivt, bekvämt och säkert är det A och O att använda sig av rätt arbetskläder och skydd. På måste-listan står slitstarka byxor, skor med bra grepp och ej att förglömma: knäskydd.
Dags att fixa hallen?
Dags att fixa hallen?
Att inreda hallen kräver ofta extra omsorg och planering, särskilt om ytan är begränsad. Här ställs man inför utmaningen att kombinera det praktiska med det estetiska. Mycket ska få plats på liten yta, men det ska ändå bli fint. Det finns en del smarta sätt att göra det på.
Hitta rätt arbetsbyxa
Hitta rätt arbetsbyxa
När du arbetar hårt behöver du arbetskläder som pallar trycket. Inte minst behöver du byxor utformade efter dina aktiviteter och behov. L.Brador erbjuder tre olika modeller av arbetsbyxor som alla är utformade för att ge optimal komfort och hållbarhet, men med lite olika materialval och utföranden. Vilka som kommer att passa dig bäst handlar om tycke och smak och vad du har tänkt använda byxorna till.
Dags att byta fönster?
Dags att byta fönster?
Det vanligaste skälet till att byta fönster är ökad energieffektivitet och lägre energikostnader. På en villa med äldre tvåglasfönster försvinner upp till en tredjedel av husets värme ut genom fönstren*. Men fördelarna är många fler än så. På köpet får du till exempel också bättre ljudisolering, ökad säkerhet och mindre kallras.
Immiga fönster – vad gör man?
Immiga fönster – vad gör man?
Imma, eller kondens, kan uppstå på alla typer av fönster, även nya och välisolerade. Det kan vara oroande och irriterande, särskilt när det skymmer utsikten. Men det går ofta att åtgärda relativt enkelt. Hur man gör beror lite på fönstertyp och var imman sitter. Man brukar skilja på tre typer av kondens: på utsidan av fönstret, på insidan och mellan rutorna.
Dags att byta ytterdörr?
Dags att byta ytterdörr?
Din ytterdörr ska utstå mycket. Den används dagligen och ska motstå väder och vind. Det är klart att den slits hårt och inte längre är lika välkomnande och vacker som den en gång var. Och förmodligen inte heller lika väl isolerad. Så du har mycket att tjäna på att byta ut den.
Är det här Sveriges snyggaste fönster?
Är det här Sveriges snyggaste fönster?
Har du öga för detaljer? Då har du hamnat rätt. För här fokuserar vi på den omtyckta designen och detaljerna hos Svenska Fönster som får oss att ställa frågan: är det här Sveriges snyggaste fönster och altandörrar? Följ med!
Atletiska arbetskläder
Atletiska arbetskläder
När det kommer till arbetskläder är det avgörande att hitta plagg som inte bara möter höga krav på komfort och funktion. De ska också vara anpassade för att klara av alla de varierade rörelser som du kan stöta på i din roll som hantverkare eller hemmafixare. Det är här som det spännande mötet mellan arbetskläder och träningskläder kan tänkas komma in i bilden, och resultatet har visat sig vara en perfekt lösning för en aktiv livsstil.
Välj rätt golv
Välj rätt golv
Att byta golv är ett relativt enkelt och billigt sätt att ge hemmet en ansiktslyftning. Men vilket golv ska man välja? Utbudet idag är enormt och kostnaderna skiljer sig mycket åt. Precis som arbetet med att lägga det.
Renovera badrum
Renovera badrum
Badrumsrenoveringar är rätt stora projekt som kräver planering, kunskap och noggrannhet. För vissa moment, som elarbeten, plattsättning och VVS-jobb, krävs också någon med behörighet för att resultatet ska bli godkänt.