Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Våra köksexperter hjälper dig att planera ditt nya kök

Våra köksexperter hjälper dig att planera ditt nya kök

Du som går i tankar på ett nytt kök kan få hjälp från första skiss till färdigt slutprojekt hos Woody Bygghandel. Micaela Kraatz har i sitt arbete som köksexpert guidat många människor på vägen till drömköket. Här berättar hon om vilka tre saker du behöver ta med dig till planeringsmötet – och hur vi hjälper dig med resten.

Micaela Kraatz

Gör 

Köksexpert hos NA Svensson, Woody Bygghandel Nyköping. 

Gillar 

Styrketräning och att umgås med man, barn och hund. 

Drömkök 

Enkelt, stilrent och mycket arbetsyta. 

Bra att ha med sig

– Ett foto eller film på köket hjälper oss att få en helhetsbild och förstå förändringarna du vill göra. Knäpp ett par bilder på köket från dess olika vinklar, eller filma så att du följer hela rummet. 

– En skiss över köket, antingen en planritning eller en egen skiss med mått, takhöjd och fönster och dörrar, fläkt, element och uttag för vatten utplacerade. Är du osäker kommer vi gärna ut och mäter åt dig. Då kan vi också planera ditt kök på plats hos dig. 

– Inspirationsbilder som illustrerar din idé och den stil du är ute efter. Spana in inredningsmagasin, Instagram, Pinterest och de leverantörer din lokala Woody Bygghandel har för att få inspiration.

Lämna det praktiska åt oss 

– På köksplaneringsmötet går vi igenom visionen för ditt nya kök och vilka val som passar bäst för just dig. Som köksexpert hjälper jag dig med alla praktiska detaljer som kan vara svåra att hålla koll på själv – allt ifrån hur vi skapar ett bra arbetsflöde i köket till vilken belysning som passar, att du får nog med eluttag och hur vi kan trolla med utrymmet för att maximera förvaringen. Jag sätter dig också gärna i kontakt med hantverkare som kan göra jobbet. 

Nya kök och nöjda kunder 

– Efter mötet skapar jag en ritning och stämmer av med dig så att resultatet blir precis som du önskar. Efter 4-6 veckor levereras sen ditt nya kök! Genom åren har jag fått många mail och sms med bilder på färdiga shakerkök, funktionella lösningar och val som förenklat vardagen. Att se hur nöjda kunderna är när köket är på plats är det roligaste med jobbet!